Over ImmoKeuring

Over ons

ImmoKeuring is een nationaal erkend orgaan voor het opstellen van EPC’s of energieprestatiecertificaten, keuringen van elektriciteit en asbestattesten.
Daarnaast kan je bij Immokeuring ook terecht voor EPB-verslaggevingen van nieuwbouwprojecten, het uitvoeren van luchtdichtheidsmetingen of Blowerdoortesten en veiligheidscoördinatie. ImmoKeuring is in heel Vlaanderen actief. Bij ons staat een goede en eerlijke service altijd voorop. U kan rekenen op een snelle en uitstekende dienstverlening.

Onze energiedeskundigen zijn door het VEKA, onze keurders elektriciteit door het BELAC en onze asbestdeskundigen door het OVAM erkend. 

Erkend bedrijf

Omwille van de kwaliteit, zijn al onze keurders erkend door de bevoegde gewestelijke overheden. Onze experts stellen uw certificaten nauwkeurig en objectief vast. ImmoKeuring is erkend door de overheid, meer bepaald door het Vlaams Klimaat- en Energieagentschap VEKA.

Dankzij de efficiënte manier van werken is ImmoKeuring niet alleen geliefd bij particuliere klanten, maar is het ook vaste partner bij vele immokantoren, notarissen, bouwbedrijven en andere professionele klanten verspreid over heel Vlaanderen.

Keuring aanvragen?

Veelgestelde vragen