Contact opnemen met ImmoKeuring

Laat je gegevens achter en we contacteren je asap!

Contactgegevens

Contactinformatie
ImmoKeuring BV
Antwerpsesteenweg 124
2630 Aartselaar
info@immokeuring.be
+32467023743
BTW nummer: BE 0801.096.472
België


Wil je direct contact opnemen met ImmoKeuring? Aarzel dan niet om ons te bellen op +32467023743 of te mailen naar info@immokeuring.be we streven er naar om zo snel mogelijk te antwoorden.

Google reviews

Zeer flexibele en snelle service. Heel professioneel en duidelijk. Kennen hun job en geven ook feedback indien nodig... en helemaal niet duur. Kortom: aanrader als je goed en snel wil geholpen zijn!
Dirk De Visscher
Wij zijn zeer goed geholpen door Ismaïl Kolkiran. We hadden snel een afspraak. We kregen heel goede uitleg met wat ze allemaal deden en hoe het in zijn werk ging. Snel daarna hadden we een EPC van ons huis. Een echte aanrader!!
Hilde van steenbergen
Vriendelijk, snel en goede prijs! Ik ben tevreden en zal Immokeuring zeker aanbevelen aan vrienden en familie. Nogmaals bedankt voor jullie snelle service!
Natalie Djan

Bij ImmoKeuring verloopt de planning vlot en de communicatie aangenaam en beleefd.  Je merkt meteen dat de keurders hun werk heel ernstig nemen.

Zij bestuderen de beschikbare info grondig om zo tot een nauwkeurig en correct resultaat te komen. Bij dit bedrijf absoluut geen natte-vinger-werk, wel duidelijk vakkundige advies. 

Een betrouwenswaardige aanrader! 

David Chevalier
Heel snelle reply op mijn aanvraag. Een prompte afspraak enkele dagen later. Heel beschikbaar zelfs op feestdagen. En de attesten in mijn bus op de afgesproken datum. Goede service, aan te raden!
Willy Raymakers
ImmoKeuring is een aanrader wegens het professionalisme van de medewerkers niets is teveel als u een vraag stelt krijgt u een duidelijk antwoord.
Daniel Collier

Wij zijn gevestigd op onderstaande locaties 

Onze keurders daarentegen zitten elke dag op de baan in Limburg, Antwerpen, Vl-Brabant, O&W- Vlaanderen!

Antwerpsesteenweg 124, 2630 Aartselaar
Creemersweg 10, 3630 Maasmechelen
Excelsiorlaan 31, 1930 Zaventem

Keuring aanvragen

Over ons

Veelgestelde vragen